Translate

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος 2015 – 2016 του 401 ΓΣΝΑ

Έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος 2015 – 2016 του 401 ΓΣΝΑ 

Την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) εκδήλωση για την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος 2015 – 2016 του Νοσοκομείου.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 401 ΓΣΝΑ περιλαμβάνει την οργάνωση και υλοποίηση σεμιναρίων, ημερίδων, και συνεδρίων αφιερωμένων σε εξειδικευμένα ιατρικά θέματα. Παράλληλα περιλαμβάνει αντικείμενα γενικής και ειδικής εκπαίδευσης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Το Υγειονομικό Σώμα αποτελεί πολλαπλασιαστή του ηθικού των στελεχών του Στρατού Ξηράς, τα οποία γνωρίζουν ότι σε κάθε περίπτωση θα τύχουν της καλύτερης δυνατής υγειονομικής αντιμετώπισης.
Το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών από το 401 ΓΣΝΑ, αλλά και από το σύνολο των υγειονομικών μονάδων και υπηρεσιών του Στρατού Ξηράς είναι υψηλού επιπέδου, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από τα ευμενή σχόλια των συμπολιτών μας οι οποίοι κατά καιρούς τις έχουν χρησιμοποιήσει.
Το έμψυχο δυναμικό του Υγειονομικού Σώματος αποτελείται από άριστους επαγγελματίες με δυνατότητες εκπαίδευσης, ο καθένας στον τομέα του, στα πιο διακεκριμένα κέντρα του εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ στο υψηλό επίπεδο των νοσοκομείων πρέπει να σημειωθεί και η ουσιαστική συμβολή του άρτια καταρτισμένου τεχνικού και διοικητικού προσωπικού. 

Πηγή:army.gr